Latest topics
» Гората,преди седмица .
Чет Авг 01, 2013 1:31 pm by Lucy McQueen

»  Двойка на месец юли
Съб Юли 27, 2013 9:26 am by ALPHA.

» Подпис на месец юли
Съб Юли 27, 2013 9:25 am by ALPHA.

» Героиня на месец юли
Съб Юли 27, 2013 9:23 am by ALPHA.

»  РП играч на месец юли
Съб Юли 27, 2013 9:22 am by ALPHA.

»  Герой на месец юли
Съб Юли 27, 2013 9:20 am by ALPHA.

» Герой на месец юли[номинации]
Сря Юли 24, 2013 8:48 pm by Lucy McQueen

» РП играч на месец юли[номинации]
Сря Юли 24, 2013 8:21 pm by Jem Volokrine

» Героиня на месец юли[номинации]
Сря Юли 24, 2013 8:20 pm by Jem Volokrine


Гората,преди седмица .

Go down

Гората,преди седмица .

Писане by Seth. on Сря Юли 24, 2013 2:21 pm

Както всеки грешник има минало,така и всеки светец има бъдеще.За мен нямаше нито бъдеще,нито минало,просто бял лист,черна дупка,в която се реех в безтегловност.Същество без лице,без самоличност.Пепелта на изминалото време отдавна бе изтекла през пръстите ми.Миналите ми опити да спра това,се оказаха напълно безсмислени и безрезултатни.Миналото ми отдавна бе разпръснато от вятъра из поляни,морета,гори и водопади.Бъдещето ми бе предопределено отдавна,нямах право на избор,можех да живея или да умра,в този свят на жертви и палачи,а в края на краищата,кой иска да бъде жертвата?
Нямах мечти,нямах желания,исках просто да избягам от реалността,от себе си.Повечето искат да се върнат назад,за да вършат нещата по друг начин,за да променят живота си,за едно по-добро бъдеще.Аз не искам това,желая всичко да остане така,както е.Нищо..
Отправих се на пътешествие,отново.Налагаше се за пореден път да сменя местоположението си,да залича следите си.Вече се изморих от това вечно бягане.В този свят на свръестествените сили,никой и нищо не бе сигурно,всяко едно движение се следеше,ту от ловци,ту от други алфи.Живот,като игра,вечна гоненица,вечна криеница,един омагьосан кръг.
Време беше да отворим друга бяла страница от живота ми.
Бях чувал толкова много за Бейкън Хийлс.Всички говорят,тоест шушнат за това място.Било прокълнато,появили се вълци и странни нападения,животните пощурявали.Така си мислеха хората,защото са наивни и глупави.Живеят малките си животи изолирани от жестоката реалност,където нещата са много по-злокобни.Неочакваното дебне зад всеки ъгъл,причаква новата си жертва,новото нападение от планински лъв....глупости.
Колкото повече наближавах това изгубено местенце,толкова повече се засилваше парливото усещане,че има и други,много други като мен.Очертаваше се интересно.
Първото място,до което стигнах при пристигането си беше някаква гора.Нощта бе тъмна като в ров,навън бе леко хладно и лек вятър раздвижваше листата.Нежни тръпки докосваха кожата и довеждаха до едно леко,приятно изтръпване.Бързата смяна на температурата караше нажежената почва да изпуска лека мъгла.Обстановката като от филм на ужасите.
Тръгнах с бавна стъпка покрай дърветата.Изведнъж усетих чуждо,силно присъствие,опредено не беше човек...
Силует,стъпки в далечината.Забих поглед в тайнствената фигура,приближаваща ме бавно.С всеки един миг започваше да се очертава силует в тъмнината,от мъглива фигура,нещото започна да придобива вид.Видя на жена,слаба и висока.Очите и' проблясваха в тъмното и разрязваха мъглата,като с нож.Останах на място и продължих да следя всяко нейно движение.Приближаваше...
avatar
Seth.

Брой мнения : 48
Join date : 16.07.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Гората,преди седмица .

Писане by Lucy McQueen on Сря Юли 24, 2013 8:40 pm

"Новото момиче в града"така ме наричаха хората по улиците когато минавах с куфара.Поне бях си намерила някаква прилична квартира за първо време,а после щях да му мисля.Все пак можеше и да не има след това станеше ли това за което бях дошла всички щеше да се промени.Може би щях да стана "нормална" жена и да работя нещо по-добро от сега и дори може би ще спя спокойно,но това са само предположения и има време за тях.Но тъй като бях пристигнала през ноща не ми се отваряха много възможности за разследвана,а и какво по удачно място от гората.По това време някои върколази обикалят все ще пипна някой от тях.
Както се пазех от ловци тата и знаех как ловуват и бах научила много от тях и знаех перфекно как да хвана някой,дори и да го измъчвам.Облякох черен панталон,черен потник и едни одобни черни ботуши и се запътих към гората.
Тя бе тъмна и зловеща,но това не ме спираше да навлизам по-навътре и да търся следи или може би някой.Тъкмо бях доста навлязла и усетих чуждо присъствие,амвно ще има лов.Забелязах че напознатата фигура на мъж стои като пирон забит в земята затова се приближих.Застанах близо да него огледах го и знаех че е върколак явно е късметлийската мивечер.
-Я какво си имаме тук-казах го с лек сърказъм и започнах да го обикалям като го оглеждах отвсякъде.
avatar
Lucy McQueen

Брой мнения : 24
Join date : 12.07.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Гората,преди седмица .

Писане by Seth. on Сря Юли 24, 2013 9:39 pm

Мрачната скитница най-накрая достигна до мен.Сякаш я чаках с години.Бавната и' крачка ми позволи да я огледам добре.Бе облечена от глава до пети в черно.Хищник,дебнещ в тъмнината,сливащ се с мрака,губещ се в мъглата,умно момиче.Явно очакваше или се надяваше да срещне някой,може би жертва,може би враг,ала срещна мен,дали бъдещ враг или приятел,времето щеше да покаже,но в никакъв случай жертва.Тя бе висока,слаба,с добре изваяна фигура.Черните и' коси се спускаха като балдахин по копринените и' рамене.Притежаваше големи и на пръв поглед искрени очи,които блестяха и тлееха в тъмнината.Носеше и този поглед,това изражение,саркастично-осъдителното,преценяващото.Подсмихнах се тихо и скръстих ръце.Чудех се колко ли време щеше да отнеме,докато осъзнае с какво си има работа.Тя започна да ме обикаля,да ме оглежда и преценява.Стоях мирно,в очакване да приключи с огледа.За момент се почувствах като стока за продан,която бива оглеждана от евентуалните купувачи.
-Защо не се приближиш да ме поогледаш по-подробно?-попитах иронично и отново се изсмях.Явно бе разочарована,не бях бъдещата и' жертва.Горкото то,детето щеше да остане гладничко..Или пък можеше да извади късмет,кой знае.Аз съм монета с три лица,практически невъзможно,но защо не?Ако успееше да изиграе добре каретите си,късметът да застане на нейна страна,можеше и да ме спечели,ако пожелае,ала съмнявам се.
-Я какво си имаме тук-саркастичният и' тон се разнесе наоколо и допринесе за разширяването на усмивката ми.Не се забавих и отговорих хапливо:
-Имаме си Алфа...-обърнах се през рамо,поглеждайки я право в очите.Там не видях особена изненада,явно е била подготвена и за такъв отговор.Не се учудвам,всички знаят за този град,където всичко е възможно,където трябва да сме подготвени дори за невъзможното.Град на парадокса.
-Какво търси момиче като теб,тук,сама,да не се изгуби?Да те заведа до вас?-пределно ясно бе,че иронизирах нея и начинът и' на говорене.Обичах да лазя по нервите на хората,колко ли щяха да издържат нейните?Дали бяха като тънка струна или корабно въже?
avatar
Seth.

Брой мнения : 48
Join date : 16.07.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Гората,преди седмица .

Писане by Lucy McQueen on Чет Юли 25, 2013 5:35 am

Гледах непознатия и се повече се чудех дали и той работи за този който търся.Няма как да го попитам направо но и нямаше да го оставя да мредне оттук докъто не ми каже всичко което искам да знам дори да отнеме цяла нощ.Готова съм да се жертам само и само да постигна целта си.
Докато го оглеждах той спомена че е Алфа и това още повече ме зарадва.Ухилих се лукаво,застанах пред него и казах:
-Майко мила какво си намерих Алфа.Явно уловът е успешен днес.
Но не мина и минута откакто казах това и той пак изтърси поредната простотия от устата си.Да ме бил изпратил до вкъщи,била съм изгубена този явно е както малумен така и сляп.Дали бих се облякла така и подготвила ако не знаех къде отивам.Явно този пич си мислеше че знае всичко и ще ме хване страх от него,но не знаее с какъв злодей си има работа.Впрочем ако много започне да ме дразни ще му видя сметката.Няма да е първият когото убивам.
Осъзнах че доста време само седя и го зяпан а нищо не му казвам затова реших да отговиря на въпроса му и да продължа напред в разговора.
-Първо на първо не съм се изгубила и не ми трябва помощ за да се прибера,благодаря.И второ теб не те касае какво правя посреднощ сама в гората.Но ще трябва ти да ми кажеш какво правиш тук,защото няма да мръднеш докъто не чуя това което искам.-погледнах го с лек злобен поглед.
Спомените винаги нахлуваха в главата ми що се сттигнеще до това да измъквам информащия от Алфи.
avatar
Lucy McQueen

Брой мнения : 24
Join date : 12.07.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Гората,преди седмица .

Писане by Seth. on Чет Юли 25, 2013 11:49 am

Самодоволният и' поглед,втренчен в мен,изпълнен със сигурност и безстрашие,храбра жена,ала безразсъдна.Понякога трябва да прецениш добре ситуацията,понякога думите не са достатъчни,за да разбереш с кого говориш,какво се крие под неговата маска.Нали всички чудовища,се крият под нечии легла,така и истинските злосторници,се крият под кожата на миловидни хора.
--Майко мила какво си намерих Алфа.Явно уловът е успешен днес.-мисля,че мигът не е особено радостен.След това последваха моите думи,с които целях да проверя търпеливостта и подходът и',ала изражението и' не ми даваше големи надежди.Повърхностната и' оценка вече бе факт,който ме разочароваше.
--Първо на първо не съм се изгубила и не ми трябва помощ за да се прибера,благодаря.И второ теб не те касае какво правя посреднощ сама в гората.Но ще трябва ти да ми кажеш какво правиш тук,защото няма да мръднеш докато не чуя това което искам-колко силни думи и каква сигурност...
-Всички сме изгубени,дори да знаем къде сме,парченца на ребус,счупен през годините.Ние сме тук,но ни няма,толкова близо,но протягайки ръка - толкова далече.Кой къде е?Въобще,кой - кой е?!-подсмихнах се отново поглеждайки я.
-Преценяващ поглед,изпълнен с фасадна сигурност,уши долавящи думи,ала чуващи шум.Не бързай да преценяваш събеседника си,мила моя.Колкото до какво правя тук,както мен не ме касае,така и теб не те интересува.-отговорих на въпросът и'.коя беше тя да ми търси сметка,не съм длъжен да давам отчети на странни жени в гората,които очевидно не са добре с главата..
avatar
Seth.

Брой мнения : 48
Join date : 16.07.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Гората,преди седмица .

Писане by Lucy McQueen on Чет Юли 25, 2013 2:14 pm

Виждах че няма да е лесно да разбера дали е един от тях или не.Затова трябваше да използвам няколко помошника.Затова се наведох и извадих от ботушите си една кама.Насочих я право към гърлото му и казах:
-Сега ще ми кажеш ли?-погледнах го със същия студен поглед както до преди малко.
Това е работа и нетрябва да влагам емоци.Бях научила този урок доста одавна,но по трудния начин затова вече не правех тази грешка.
-Хайде скъпи кажи нещо,няма да те чакам цяла нощ имам и други Алфи за ловене.-злобата и омразата нараствана с всяка моя дума,но се опитвах да запазя самообладание иначе щях да го разкъсам на парчета като диво животно.
avatar
Lucy McQueen

Брой мнения : 24
Join date : 12.07.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Гората,преди седмица .

Писане by Seth. on Чет Авг 01, 2013 11:55 am

Явно тази девойка си мислеше,че ще може да ме подплаши.Студен поглед и наглост,толкова страшно.Даже не ми правеше впечатление колко всъщност сериозна е тя,факт бе,че аз я възприемах с насмешка и нямаше да променя мнението си за нея.Не беше заплаха...
За да покаже превъзходство или за да ме сплаша,тя извади кама от ботуша си,насочвайки я право към гърлото ми и продължи да ме пришпорва,карайки ме да казвам нещо,за което дори не ме е питала.Шизофреничка.
--Хайде скъпи кажи нещо,няма да те чакам цяла нощ имам и други Алфи за ловене.-изсмях се силно,хващайки ръката и'.
-Скъпа,прегледай се,какво искаш да ти кажа,след като не си задала конкретен въпрос.Небето е синьо,а цветята червени...-стиснах китката и' и опрях острието на камата до гърлото си.
-Давай,само едно натискане и никога няма да разбереш,забий острието дълбоко в плътта ми,по-бързо,нямам търпение...-вперих злорад поглед в нея,очаквайки действията и'.

П.П Съжалявам,че е толкова късо,тъкмо се прибирам и съм много изморен.Забавих се понеже заминах набързо,без да знам предварително.
avatar
Seth.

Брой мнения : 48
Join date : 16.07.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Гората,преди седмица .

Писане by Lucy McQueen on Чет Авг 01, 2013 1:31 pm

Явно една кама нямаше да го сплаши траба да предприема накакви по-конкретни действия.Докъто държеше ръката ми леко я поместих и го одрах леко,но той започна веднага да кърви.Пусна ръката ми е ме гледаше с един такъв поглед сякаш казваше "само това ли можеш" а това ме ядосваше.
-Въопще не ми е до игрички кажи ми каде ти е глутницата?Ноща е кратка за да избия всички ви ако ти ме бавиш.-гледах го право в очите и стисках зъби едва се здържам да не го разкъсам.
avatar
Lucy McQueen

Брой мнения : 24
Join date : 12.07.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Гората,преди седмица .

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите